Chcete-li si i o Vánocích pochutnat na tomto vynikajícím dezertu, podívejte se na naši vánoční nabídku.
Tato pochoutka je připravována z medového těsta, ze kterého jsou ručně vyváleny (viz. poznámka dole) a napečeny tenké a křehké placky. Ty jsou poté promazány lehkým karamelovým krémem, který do placek následně prolne. | ![]() |
![]() |
Používáme pouze kvalitní suroviny a pouze domácí med od včelaře. Ten je vynikajícím přírodním sladidlem a jakožto konzervant zaručuje dlouhou trvanlivost. |
Tento pracný a rafinovaný dezert mívá nejčastěji klasický jednoduchý vzhled, lze jej však i nazdobit pro nejrůznější situace ( :-) bílé růže svatba, tmavé růže smuteční kar). | ![]() |
![]() |
Medovník vyrábíme v kulatém nebo čtvercovém provedení, a dále pečeme medovníky ve tvaru valentýnských srdcí a velikonočních vajíček. |
Před konzumací doporučujeme nechat medovník odležet asi půl hodiny při pokojové teplotě. Poté se lépe rozvine jeho lahodná chuť. | ![]() |
![]() |
Pozn.: Předem se konzumentům omlouváme - pokud naleznete na dortových plackám menší boule, pak vězte, že je to způsobeno drobnými prohlubeninami na válečku. Manžel s ním již několikrát po návratu z restauračního zařízení dostal. (Neobávejte se - váleček je vždy před pečením pečlivě umyt.) |
Medovník je prodáván na váhu. Velikost s Vámi předem prodiskutujeme a s vhodným výběrem Vám rádi poradíme. Cena medovníku je 420,- Kč/kg. |
![]() |
![]() |
Medovník je expedován zabalený v celofánu a v papírové dortové krabici. Za krabičku účtujeme 10,- Kč. |
»
- 16669x přečteno
English